Bella Ammara Grand Re-Opening 2019

Posted on
videographer malaysia

Pada bulan Jun yang lalu, team Studio11.my telah diberi peluang untuk bekerjasama bersama team Bella Ammara Kuantan Pahang, di Gio Mall, Kuantan.

videographer malaysia
Pengasas Bella Ammara Bersama Pengarah Urusan BAKU

Bella Ammara Kuantan atau BAKU telah melacarkan kempen “Grand Re-Opening” BAKU yang telah melihat pelancaran pelbagai variasi pakaian baru dan lebih trendy, disamping diskaun yang tidak masuk akal untuk #balovers.

Khidmat Videographer Selangor – Studio11.my merangkumi seluruh Malaysia

Dan kami di studio11.my berbangga untuk menjadi sebahagian dari acara tersebut. Dan berikut adalah video “event highlight” untuk acara pada hari tersebut.

Part of Videographer Malaysia Team

Kami di studio11.my juga meliputi kawasan seluruh Malaysia. Jika anda mempunyai sebarang keperluan untuk mendapatkan khidmat videographer dan photographer untuk apa sahaja urusan anda, anda boleh menghubungi kami di @studio11.my.

Anda juga boleh melihat sampel video kami di sini. Kami telah mengumpulkan beberapa sample video kami yang pernah kami hasilkan. Atau untuk lebih video, anda juga boleh melayari laman Youtube kami di sini.

Anda juga boleh menghubungi kami di instagram kami, atau melalui whatsapp ke 012 – 981 8395 untuk maklumat lanjut.

Videographer Malaysia – Kami ke mana sahaja jika anda perlukan khidmat kami

Dan ya! Kami di studio11.my meliputi seluruh Malaysia! Jika anda memerlukan khidmat kami, anda boleh menghubungi kami, dan kita boleh berbincang mengenai projek kita bersama seterusnya!

Kami di studio11.my juga adalah merupakan videographer kahwin tau! Jangan lupa, jika anda ingin mencari videographer untuk majlis perkahwinan anda, anda boleh menghubungi kami!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *