Mengenai Kami

Studio 11 adalah penyedia perkhidmatan fotografi dan videografi yang berpusat di Bangi, Selangor dan Kuala Terengganu. Studio 11 juga menerima klien dari seluruh Malaysia, tidak kira di mana sahaja anda berada.

Khidmat jurugambar studio yang disediakan merangkumi family, portrait, maternity, newborn, dan juga textile-based product photography.  Kami juga menerima booking untuk majlis akikah, cukur jambul, sambut menantu, dan juga sebarang acara private. 

 

 

Bersama sama anda, kami harap kami boleh menjadi sebahagian dari proses merakamkan memori dalam fasa – fasa hidup anda. Lebih dari sekadar klien, kami mengharapkan, setiap pelanggan yang pernah berurusan dengan kami bermula sebagai klien, dan berterusan sebagai keluarga.

Khidmat jurugambar perkahwin atau wedding di selangor, putrajaya, kuala lumpur dan sekitar juga merupakan antara khidmat yang kami sediakan. Kami juga merangkumi kawasan seperti negeri sembilan, melaka, dan juga perak.

Di mana sahaja anda berada, photographer kami bersedia untuk membantu anda mendapatkan gambar dan video hari – hari bahagia anda.


Anda juga boleh menghubungi kami jika mempunyai sebarang pertanyaan

Call / Whatsapp / Telegram 012 – 981 8395 atau klik link di bawah untuk terus whatsapp kami

Whatsapp Studio 11