Mengenai Kami

Malay Wedding Photographer Service

Studio 11 Creative Resources adalah penyedia perkhidmatan fotografi dan videografi yang berpusat di Malaysia. Kami menerima klien dari seluruh Malaysia, tidak kira di mana sahaja anda berada.

Malay Wedding Photographer – Jurugambar kahwin malaysia – kami menyediakan khidmat jurugambar perkahwinan yang merangkumi pakej pakej yang sesuai dengan apa sahaja bajet anda, tidak kira di mana anda berada. 

Khidmat jurugambar studio yang disediakan pula merangkumi family, portrait, maternity, newborn, dan juga textile-based product photography.  Kami juga menerima booking untuk majlis akikah, cukur jambul, sambut menantu, dan juga sebarang acara private. 

 

 

Khidmat jurugambar perkahwinan atau malay wedding photographer di selangor, putrajaya, kuala lumpur dan sekitar juga merupakan antara khidmat yang kami sediakan. Kami juga merangkumi kawasan seperti negeri sembilan, melaka, dan juga perak.

Di mana sahaja anda berada, photographer kami bersedia untuk membantu anda mendapatkan gambar dan video hari – hari bahagia anda.


Anda juga boleh menghubungi kami jika mempunyai sebarang pertanyaan

Call / Whatsapp / Telegram 012 – 981 8395 atau klik link di bawah untuk terus whatsapp kami

Whatsapp Studio 11

Website Development Service

Dengan kerjasama bersama rakan kongsi kami, kami juga menyediakan khidmat pembangunan laman web yang sesuai dengan keperluan dan perniagaan anda. Tidak kira jika anda memerlukan blog, laman web utama, laman web korporat, laman web e-commerce atau laman web perdagangan, kami mampu membantu anda menghasilkan laman web yang terbaik dan sesuai dengan keperluan dan kemahuan anda.

Dengan pengalaman lebih 8 tahun dalam industri pembangunan website, kami percaya kami juga mampu untuk memberikan khidmat terbaik untuk anda, tidak kira di mana sahaja anda berada, tidak kira apa sahaja perniagaan anda!